Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESKES
2023-06-24 - 2024-06-24 -3.30-21.10%

Valutaparet KESKES: En Översikt

Valutaparet KESKES representerar växelkursen mellan två viktiga valutor: den kenyanska shillingen (KES) och den sydkoreanska wonen (KES). För att förstå dynamiken i detta valutapar är det nödvändigt att först få en grundläggande förståelse för de två ingående valutorna.

Kenyansk Shilling (KES)

Den kenyanska shillingen (KES) är den officiella valutan i Kenya och har varit i omlopp sedan 1966. Den ges ut av Central Bank of Kenya och används i stor utsträckning inom landets ekonomi. Kenya är en av de mest utvecklade ekonomierna i Östafrika, och dess valuta spelar en viktig roll i regional handel och investeringar.

Faktorer som Påverkar KES

Flera faktorer påverkar värdet av den kenyanska shillingen, inklusive politisk stabilitet, inflation, och handelsbalans. Jordbruk och turism är två av de största sektorerna som påverkar landets ekonomi och därmed dess valuta.

Sydkoreansk Won (KRW)

Den sydkoreanska wonen (KRW) är den officiella valutan i Sydkorea och ges ut av Bank of Korea. Sydkorea är en av Asiens ekonomiska jättar och är känt för sin teknologiska innovation och starka exportindustri. Valutan har en betydande roll i den globala ekonomin och används i stor utsträckning i internationell handel.

Faktorer som Påverkar KRW

Värdet av den sydkoreanska wonen påverkas av faktorer som landets exportvolym, teknologiska framsteg, och politiska stabilitet. Sydkorea är en stor exportör av elektronik, bilar, och fartyg, vilket gör dess valuta känslig för förändringar i globala handelsmönster.

Konvertera Mellan KES och KRW

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan KES och KRW, samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (KES eller KRW).
  3. Välj målvaluta (KRW eller KES).
  4. Konverteringen sker automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet KESKES presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en visuell översikt av valutans historiska utveckling.

Slutsats

Att förstå valutaparet KESKES och de faktorer som påverkar de ingående valutorna kan ge värdefulla insikter för både investerare och resenärer. Använd vår valutakonverterare för att enkelt och snabbt få aktuella växelkurser och historisk data.

10.48 SEK -0.0476 SEK
1.51 SEK -0.0041 SEK
11.23 SEK -0.0406 SEK
0.99 SEK -0.0025 SEK
13.27 SEK -0.0348 SEK
11.73 SEK -0.0418 SEK