Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESGMD
2023-07-16 - 2024-07-16 -3.50-22.35%

Valutaparet KES/GMD: En Översikt

Kenyan Shilling (KES)

Kenyan Shilling (KES) är den officiella valutan i Kenya, ett land beläget i Östafrika. Valutan infördes 1966 och har sedan dess varit en viktig del av landets ekonomi. KES används i alla typer av transaktioner inom landet, från dagligvaruhandel till större affärsuppgörelser. Den kenyanska centralbanken, Central Bank of Kenya, ansvarar för att reglera valutan och säkerställa dess stabilitet.

Gambian Dalasi (GMD)

Gambian Dalasi (GMD) är den officiella valutan i Gambia, ett litet land i Västafrika. Dalasin infördes 1971 och har sedan dess varit den primära valutan som används i alla ekonomiska aktiviteter i landet. Central Bank of The Gambia är den institution som övervakar och reglerar GMD för att säkerställa ekonomisk stabilitet och tillväxt.

Valutakonvertering: KES till GMD

För att konvertera Kenyan Shilling (KES) till Gambian Dalasi (GMD) eller vice versa, kan du använda vår valutakonverterare. Så här fungerar det:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. KES).
  3. Välj målvaluta (t.ex. GMD).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera mellan KES och GMD, erbjuder vår tjänst även möjligheten att konvertera mellan en mängd olika valutor. Detta gör det enkelt för dig att jämföra och förstå valutakurser, oavsett vilka valutor du är intresserad av.

Historiska Valutakurser

Tillsammans med konverteringen får du även tillgång till ett diagram som visar historiska valutakurser för det valda valutaparet. Detta kan vara användbart för att förstå trender och göra informerade beslut om när det är bäst att växla pengar.

Besök vår sida för att använda valutakonverteraren och få den senaste informationen om valutaparet KES/GMD samt andra valutor.

10.62 SEK +0.02 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0014 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK