Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - JMDSEK
2023-07-25 - 2024-07-25 +0.002.83%

Valutaparet JMD/SEK: Jamaicanska Dollar och Svenska Kronor

Valutaparet JMD/SEK representerar växelkursen mellan Jamaicanska Dollar (JMD) och Svenska Kronor (SEK). Båda dessa valutor har sina unika egenskaper och används i olika ekonomiska sammanhang. På vår sida kan du enkelt konvertera mellan dessa och andra valutor med hjälp av vår valutakonverterare.

Jamaicanska Dollar (JMD)

Jamaicanska Dollarn är den officiella valutan i Jamaica och förkortas som JMD. Den infördes 1969 och ersatte den tidigare Jamaicanska pundet. Centralbanken i Jamaica, Bank of Jamaica, ansvarar för att utfärda och reglera valutan. JMD används i alla ekonomiska transaktioner inom landet och är viktig för både turism och exportindustrier.

Svenska Kronor (SEK)

Svenska Kronan är den officiella valutan i Sverige och förkortas som SEK. Den infördes 1873 och har sedan dess varit en stabil valuta i internationella sammanhang. Sveriges centralbank, Riksbanken, ansvarar för att utfärda och reglera kronan. SEK används i alla ekonomiska transaktioner inom Sverige och är en av de mest handlade valutorna i världen.

Konvertera Mellan JMD och SEK

Att konvertera mellan Jamaicanska Dollar och Svenska Kronor är enkelt med vår valutakonverterare. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (JMD eller SEK).
  3. Välj målvaluta (SEK eller JMD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

För att underlätta din valutakonvertering visar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet JMD/SEK. Detta hjälper dig att få en bättre förståelse för hur växelkursen har utvecklats över tid.

Utforska Andra Valutapar

Förutom JMD/SEK kan du även konvertera mellan många andra valutapar på vår sida. Vår valutakonverterare är enkel att använda och ger dig omedelbara resultat, vilket gör det lättare för dig att planera dina internationella transaktioner.

10.80 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.01 SEK
11.73 SEK +0.04 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.09 SEK