Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - JMDMYR
2023-07-24 - 2024-07-24 -0.40-2.68%

Valutaparet MYR/JMD: En Översikt

Valutaparet MYR/JMD representerar växelkursen mellan Malaysiska Ringgit (MYR) och Jamaicanska Dollar (JMD). För investerare, resenärer och företag som är verksamma i Malaysia och Jamaica är det viktigt att förstå dynamiken mellan dessa två valutor.

Malaysiska Ringgit (MYR)

Malaysiska Ringgit, ofta förkortad som MYR, är den officiella valutan i Malaysia. Ringgit infördes 1967 och har sedan dess varit en central del av landets ekonomi. Den malaysiska centralbanken, Bank Negara Malaysia, övervakar och reglerar valutan. Malaysia är en av Sydostasiens mest dynamiska ekonomier med en stark exportsektor, särskilt inom elektronik och råvaror som palmolja och petroleum.

Jamaicanska Dollar (JMD)

Jamaicanska Dollar, förkortad som JMD, är den officiella valutan i Jamaica. Den infördes 1969 och ersatte den tidigare jamaicanska pundet. Bank of Jamaica är ansvarig för att reglera och övervaka valutan. Jamaicas ekonomi är starkt beroende av turism, jordbruk och gruvdrift, särskilt bauxit och aluminium.

Konvertera MYR till JMD och Vice Versa

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Malaysiska Ringgit och Jamaicanska Dollar. Följ dessa enkla steg för att utföra din valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (MYR eller JMD).
  3. Välj målvaluta (JMD eller MYR).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Historiska Växelkurser

För att ge dig en bättre förståelse för valutaparets dynamik, erbjuder vi även ett diagram med historiska växelkurser mellan MYR och JMD. Detta kan hjälpa dig att fatta mer informerade beslut baserat på tidigare trender och mönster.

Oavsett om du är en investerare, företagare eller resenär, kan vår valutakonverterare hjälpa dig att snabbt och enkelt växla mellan olika valutor, inklusive MYR och JMD.

10.79 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.70 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0005 SEK
13.92 SEK +0.03 SEK
12.16 SEK +0.08 SEK