Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - IQDUSD
2023-07-15 - 2024-07-15 -1.80-1.44%

Valutaparet USD/IQD: En Översikt

Valutaparet USD/IQD representerar växelkursen mellan den amerikanska dollarn (USD) och den irakiska dinaren (IQD). Detta valutapar är av intresse för många som är involverade i internationell handel, investeringar eller som har personliga eller affärsmässiga kopplingar mellan USA och Irak.

Den Amerikanska Dollarn (USD)

Den amerikanska dollarn är världens mest använda reservvaluta och spelar en central roll i den globala ekonomin. Den utfärdas av Federal Reserve och används inte bara i USA utan även i många andra länder som antingen har peggat sina valutor mot USD eller använder den som en de facto valuta. USD är känd för sin stabilitet och likviditet, vilket gör den till ett populärt val för internationella transaktioner.

Den Irakiska Dinar (IQD)

Den irakiska dinaren är den officiella valutan i Irak och utfärdas av Central Bank of Iraq. Trots de ekonomiska och politiska utmaningar som landet har mött, spelar IQD en viktig roll i den nationella ekonomin. Valutan har genomgått flera förändringar och revalveringar genom åren, vilket gör det viktigt att hålla sig uppdaterad om dess aktuella växlingskurs när man gör affärer eller investeringar i Irak.

Konvertera Mellan USD och IQD

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan USD och IQD samt andra valutor. Följ dessa enkla steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet direkt.

Förutom omedelbara konverteringar, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet USD/IQD. Detta kan ge dig en bättre förståelse för växelkursens utveckling över tid och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

Slutsats

Oavsett om du är en investerare, affärsman eller bara nyfiken på valutakurser, kan vår valutakonverterare hjälpa dig att enkelt och snabbt omvandla belopp mellan olika valutor, inklusive USD och IQD. Håll dig uppdaterad med de senaste växelkursinformationen och gör smarta finansiella beslut.

10.60 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.55 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK