Valutakurser

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - IQDGMD
2023-06-13 - 2024-06-13 +0.440.35%

Valutakurser och Valutaparet IQD/GMD

Valutamarknaden är en dynamisk och komplex miljö där olika valutor handlas mot varandra. Ett av de många valutapar som handlas är IQD/GMD, vilket representerar den irakiska dinaren (IQD) och den gambiska dalasin (GMD). Att förstå dessa valutor och deras växelkurser kan vara avgörande för både investerare och resenärer.

Irakisk Dinar (IQD)

Den irakiska dinaren (IQD) är den officiella valutan i Irak. Den introducerades 1932 och har genomgått flera förändringar genom åren, särskilt i samband med politiska och ekonomiska omvälvningar. Dinarens värde är starkt påverkat av landets oljeindustri, som är en av de största i världen. Trots de utmaningar som Irak har ställts inför, förblir IQD en viktig valuta i regionen.

Gambisk Dalasi (GMD)

Den gambiska dalasin (GMD) är den officiella valutan i Gambia. Den infördes 1971 och ersatte den tidigare valutan, gambisk pund. Gambia är ett av de minsta länderna i Afrika och dess ekonomi är starkt beroende av jordbruk och turism. Dalasins värde kan påverkas av olika faktorer som skördens storlek och turistströmmar.

Konvertera IQD till GMD

För att konvertera IQD till GMD eller vice versa, kan du använda vår användarvänliga valutakonverterare. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (IQD eller GMD).
  3. Välj målvaluta (GMD eller IQD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Förutom att konvertera mellan IQD och GMD, kan du även använda vår valutakonverterare för att växla mellan andra valutor. Detta gör det enkelt att hålla koll på olika växelkurser och planera dina finansiella transaktioner mer effektivt.

Historiska Valutakurser

För att ge dig en bättre förståelse för hur växelkursen mellan IQD och GMD har utvecklats över tid, erbjuder vi även ett diagram med historiska data. Detta kan vara särskilt användbart för att identifiera trender och fatta välgrundade beslut.

Oavsett om du är en investerare, affärsresenär eller turist, kan vår valutakonverterare hjälpa dig att navigera genom valutamarknaden med lätthet och precision.

10.41 SEK +0.02 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.24 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.31 SEK +0.02 SEK
11.64 SEK +0.03 SEK