Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - INRSZL
2023-06-25 - 2024-06-25 +0.314.05%

Utforska Valutaparet SZL/INR

Valutaparet SZL/INR representerar växelkursen mellan Swazilands lilangeni (SZL) och Indiens rupie (INR). Att förstå dessa valutor och deras dynamik kan vara avgörande för både resenärer och investerare. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive SZL och INR, med vår användarvänliga valutaväxlare.

Swazilands Lilangeni (SZL)

Swazilands lilangeni (SZL) är den officiella valutan i Eswatini (tidigare känt som Swaziland). Valutan infördes 1974 och är uppkallad efter den nationella hjälten, King Sobhuza II. Lilangeni är knuten till den sydafrikanska randen (ZAR) i en fast växelkurs, vilket innebär att dess värde är direkt kopplat till randen. Eswatini är en liten, men ekonomiskt diversifierad nation med en ekonomi som är starkt beroende av jordbruk och tillverkning.

Indiens Rupie (INR)

Indiens rupie (INR) är den officiella valutan i Indien, ett av världens mest befolkade och snabbast växande ekonomier. Rupien har en rik historia som sträcker sig tillbaka till antika tider och har genomgått flera reformer och förändringar. Indiens ekonomi är en av de största i världen, med starka sektorer inom IT, tillverkning, jordbruk och tjänster. Växelkursen för INR påverkas av en mängd faktorer inklusive ekonomisk politik, inflation och internationell handel.

Konvertera Mellan SZL och INR

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan SZL och INR, samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg för att använda vår valutaväxlare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (SZL eller INR).
  3. Välj målvaluta (INR eller SZL).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Historiska Växelkurser

Tillsammans med konverteringen presenteras även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet SZL/INR. Detta ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats över tid och kan vara till stor hjälp för att fatta informerade beslut.

10.46 SEK -0.0087 SEK
1.50 SEK -0.0033 SEK
11.22 SEK -0.0230 SEK
0.99 SEK -0.0036 SEK
13.28 SEK -0.0090 SEK
11.71 SEK -0.0150 SEK