Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - INRALL
2023-06-24 - 2024-06-24 +0.314.05%

Utforska Valutaparet ALL/INR

Valutaparet ALL/INR representerar växelkursen mellan den albanska leken (ALL) och den indiska rupien (INR). För att förstå detta valutapar bättre, är det viktigt att först få en översikt över de båda valutor som ingår.

Albanska Leken (ALL)

Den albanska leken (ALL) är den officiella valutan i Albanien. Den infördes 1926 och har sedan dess varit den primära valutan i landet. Leken utfärdas av Albaniens centralbank, Banka e Shqipërisë. Valutan används främst inom Albanien och har begränsad internationell användning. De viktigaste sektorerna som påverkar värdet på leken inkluderar jordbruk, turism och energi.

Indiska Rupien (INR)

Den indiska rupien (INR) är den officiella valutan i Indien och utfärdas av Reserve Bank of India. Rupien har en lång historia och är en av de mest använda valutor i världen, särskilt i Asien. Indiens ekonomi är mångsidig och omfattar sektorer som IT, jordbruk, tillverkning och tjänster. INR är en viktig valuta på den globala marknaden och används i stor utsträckning för internationell handel.

Konvertera Mellan Valutor

På denna sida har du möjlighet att enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive ALL och INR. Följ dessa enkla steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för hur valutakurserna har förändrats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet ALL/INR ger en intressant inblick i växelkursen mellan två olika ekonomier - Albanien och Indien. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan dessa och andra valutor, samt få tillgång till historiska data för att göra mer informerade beslut.

10.47 SEK -0.0645 SEK
1.51 SEK -0.0043 SEK
11.23 SEK -0.0418 SEK
0.99 SEK -0.0029 SEK
13.28 SEK -0.0301 SEK
11.71 SEK -0.0562 SEK