Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ILSSVC
2023-07-15 - 2024-07-15 0.000.00%

Utforska Valutaparet ILSSVC

Valutamarknaden erbjuder en mängd olika valutapar för handel och konvertering. Ett av dessa par är ILSSVC, som representerar den israeliska shekeln (ILS) och den salvadoranska colón (SVC). Genom att förstå dessa valutor kan du bättre navigera i den globala ekonomin och dra nytta av valutakonverteringstjänster.

Den Israeliska Shekeln (ILS)

Den israeliska shekeln, förkortad som ILS, är den officiella valutan i Israel. Den introducerades 1986 och ersatte den gamla shekeln. ILS har en stark position i Mellanöstern och används flitigt i både inhemsk och internationell handel. Israel har en dynamisk ekonomi med starka sektorer inom teknologi, jordbruk och industri, vilket gör ILS till en viktig valuta på den globala marknaden.

Den Salvadoranska Colón (SVC)

Den salvadoranska colón, förkortad som SVC, var den officiella valutan i El Salvador fram till 2001, då den ersattes av den amerikanska dollarn (USD). Trots att SVC inte längre används som officiell valuta, kan den fortfarande vara av intresse för historiska och ekonomiska analyser. El Salvador har en ekonomi som till stor del är beroende av jordbruk, tillverkning och tjänstesektorn.

Konvertera Mellan ILS och SVC

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive valutaparet ILSSVC. Följ dessa enkla steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (ILS eller SVC).
  3. Välj målvaluta (SVC eller ILS).
  4. Konverteringen sker automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en djupare insikt i valutornas historiska prestanda.

Fler Valutapar

Förutom ILSSVC kan du även konvertera mellan många andra valutapar på vår hemsida. Oavsett om du är intresserad av att konvertera USD till EUR eller GBP till JPY, erbjuder vi en enkel och användarvänlig plattform för alla dina valutakonverteringsbehov.

Utforska vår valutakonverterare idag och få tillgång till aktuella växelkurser och historiska data för en mängd olika valutor.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK