Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ILSSEK
2023-07-23 - 2024-07-23 0.000.00%

Valutaparet ILS/SEK: En Översikt

Valutaparet ILS/SEK representerar växelkursen mellan den israeliska shekeln (ILS) och den svenska kronan (SEK). Båda dessa valutor har unika egenskaper och används i olika ekonomiska sammanhang.

Den Israeliska Shekeln (ILS)

Den israeliska shekeln, ofta förkortad som ILS, är den officiella valutan i Israel och används även i de palestinska territorierna. Shekeln har en lång historia och har genomgått flera reformer för att stabilisera ekonomin. Valutan förvaltas av Bank of Israel, som också ansvarar för penningpolitiken i landet.

Den Svenska Kronan (SEK)

Den svenska kronan, förkortad som SEK, är den officiella valutan i Sverige. Kronan infördes 1873 och har sedan dess varit en stabil valuta i internationella sammanhang. Sveriges Riksbank, landets centralbank, ansvarar för att upprätthålla en låg och stabil inflation samt att främja en säker och effektiv betalningsinfrastruktur.

Konvertera Mellan ILS och SEK

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive ILS och SEK. Följ dessa steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. ILS).
  3. Välj målvaluta (t.ex. SEK).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet direkt.

Förutom att konvertera mellan ILS och SEK, kan du även se ett diagram med historiska siffror för valutaparet. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har utvecklats över tid och kan hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Sammanfattning

Oavsett om du behöver konvertera mellan ILS och SEK för affärsändamål, resor eller andra skäl, erbjuder vår valutakonverterare en enkel och snabb lösning. Utforska även andra valutapar och få tillgång till historiska data direkt på vår hemsida.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.90 SEK +0.04 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK