Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ILSNPR
2023-07-17 - 2024-07-17 0.000.00%

Valutaparet ILS/NPR: En Översikt

Valutaparet ILS/NPR representerar växelkursen mellan Israels shekel (ILS) och Nepals rupie (NPR). För att förstå dynamiken i detta valutapar är det viktigt att känna till de grundläggande egenskaperna hos båda valutor.

Israels Shekel (ILS)

Israels shekel, ofta förkortad som ILS och även känd som ny shekel, är den officiella valutan i Israel och de palestinska områdena. Shekeln är uppdelad i 100 agorot. Den israeliska ekonomin är starkt diversifierad med en betydande teknologisektor som bidrar till landets ekonomiska stabilitet. Centralbanken, Bank of Israel, övervakar och reglerar penningpolitiken för att säkerställa ekonomisk stabilitet.

Nepals Rupie (NPR)

Nepals rupie, förkortad som NPR, är den officiella valutan i Nepal. Rupien är uppdelad i 100 paisa. Den nepalesiska ekonomin är till stor del beroende av jordbruk, turism och remitteringar från nepaleser som arbetar utomlands. Nepal Rastra Bank, landets centralbank, ansvarar för att övervaka och reglera penningpolitiken.

Konvertera Mellan ILS och NPR

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan ILS och NPR, samt många andra valutor. Vår valutakonverterare är enkel att använda och kräver bara några få steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (ILS eller NPR).
  3. Välj målvaluta (NPR eller ILS).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Förutom den aktuella växelkursen erbjuder vi även ett diagram som visar historiska data för valutaparet ILS/NPR. Detta kan vara användbart för att analysera trender och göra mer informerade beslut.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet ILS/NPR och deras respektive ekonomiska bakgrunder kan ge värdefull insikt för både resenärer och investerare. Använd vår valutakonverterare för att enkelt och snabbt få den aktuella växelkursen och se historiska trender.

10.54 SEK -0.0519 SEK
1.55 SEK -0.0022 SEK
11.53 SEK -0.0159 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.73 SEK -0.0084 SEK
11.90 SEK +0.05 SEK