Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - HTGQAR
2023-06-24 - 2024-06-24 +0.070.53%

Valutaparet QAR/HTG: En Översikt

Valutaparet QAR/HTG representerar växelkursen mellan Qatars riyal (QAR) och Haitis gourde (HTG). Att förstå dynamiken mellan dessa två valutor kan vara avgörande för investerare, företag och resenärer som interagerar med marknaderna i Qatar och Haiti.

Qatars Riyal (QAR)

Qatars riyal är den officiella valutan i Qatar och är förkortad som QAR. Denna valuta är starkt kopplad till Qatars ekonomi, som i stor utsträckning är beroende av olje- och gasexport. QAR är en stabil valuta tack vare landets starka ekonomiska fundament och regeringens strävan att diversifiera ekonomin.

Haitis Gourde (HTG)

Haitis gourde, förkortad HTG, är den officiella valutan i Haiti. Landets ekonomi är beroende av jordbruk, remitteringar från utlandet och internationellt bistånd. Gourden har upplevt volatilitet på grund av politiska och ekonomiska utmaningar, vilket gör det viktigt att följa valutakursen noggrant.

Valutakonvertering: Enkel och Snabb

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive QAR och HTG. Vår valutaväxlare gör det möjligt att:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att erbjuda omedelbara konverteringar, presenterar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet QAR/HTG. Detta ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har utvecklats över tid, vilket kan vara avgörande för att fatta informerade beslut.

Sammanfattning

Oavsett om du är en investerare, företagare eller resenär, är det viktigt att förstå valutaparet QAR/HTG och hur de påverkar varandra. Använd vår valutaväxlare för att få de mest aktuella växelkurserna och historiska data, vilket hjälper dig att fatta välgrundade beslut.

10.47 SEK -0.0618 SEK
1.51 SEK -0.0030 SEK
11.24 SEK -0.0319 SEK
0.99 SEK -0.0023 SEK
13.29 SEK -0.0179 SEK
11.73 SEK -0.0426 SEK