Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - HTGMZN
2023-07-16 - 2024-07-16 -0.14-1.12%

Valutakurser och Valutaparet HTG/MZN

Att förstå valutakurser är avgörande för alla som är involverade i internationell handel eller resor. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet HTG/MZN, som representerar Haitisk Gourde (HTG) och Moçambikisk Metical (MZN).

Haitisk Gourde (HTG)

Haitisk Gourde är den officiella valutan i Haiti. Den har en intressant historia och har genomgått flera förändringar sedan den först introducerades. Den nuvarande versionen av Gourde infördes 1912 och är uppdelad i 100 centimes. Valutan är starkt beroende av landets ekonomiska tillstånd och internationella relationer, vilket gör att växelkursen kan vara ganska volatil.

Moçambikisk Metical (MZN)

Moçambikisk Metical är den officiella valutan i Moçambique. Den nuvarande Metical infördes 2006 och ersatte den äldre versionen med en omräkningskurs på 1 ny Metical till 1000 gamla Meticais. Valutan är uppdelad i 100 centavos. Moçambiques ekonomi är starkt beroende av jordbruk och naturresurser, vilket påverkar Meticalens värde på den internationella marknaden.

Konvertera Mellan HTG och MZN

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Haitisk Gourde och Moçambikisk Metical, samt många andra valutor. Följ bara dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (HTG eller MZN).
  3. Välj målvaluta (MZN eller HTG).

Konverteringen sker automatiskt och du får direkt se resultatet. Dessutom presenteras ett diagram med historiska siffror för valutaparet, vilket ger dig en djupare insikt i valutornas utveckling över tid.

Fördelar med Vår Valutakonverterare

Vår valutakonverterare är inte bara enkel att använda, utan den erbjuder också:

  • Snabba och pålitliga konverteringar.
  • Historiska data för att analysera valutatrender.
  • Möjlighet att konvertera mellan flera olika valutor.

Oavsett om du är en turist, affärsman eller bara nyfiken på valutakurser, kommer vår tjänst att vara till stor hjälp.

Sammanfattning

Valutaparet HTG/MZN erbjuder en fascinerande inblick i relationen mellan Haitisk Gourde och Moçambikisk Metical. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan dessa och andra valutor, samt få tillgång till värdefull historisk data. Utforska vår hemsida för att dra full nytta av våra tjänster.

10.60 SEK -0.0043 SEK
1.55 SEK -0.0001 SEK
11.55 SEK -0.0042 SEK
0.98 SEK -0.0002 SEK
13.75 SEK -0.0049 SEK
11.86 SEK +0.01 SEK