Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - GMDTTD
2023-07-22 - 2024-07-22 -0.10-1.49%

Valutaparet GMD/TTD: Gambisk Dalasi och Trinidad och Tobagos Dollar

Valutaparet GMD/TTD representerar växelkursen mellan Gambisk Dalasi (GMD) och Trinidad och Tobagos Dollar (TTD). Både Gambia och Trinidad och Tobago har sina egna unika ekonomiska förutsättningar och valutor, vilket gör detta valutapar intressant för investerare och resenärer.

Gambisk Dalasi (GMD)

Gambisk Dalasi är den officiella valutan i Gambia, ett land beläget i Västafrika. Valutakoden för Dalasi är GMD. Gambia har en relativt liten ekonomi som till stor del är beroende av jordbruk, turism och fiske. Valutans värde kan påverkas av faktorer som förändringar i exportpriser, turistströmmar och politisk stabilitet.

Trinidad och Tobagos Dollar (TTD)

Trinidad och Tobagos Dollar är den officiella valutan i Trinidad och Tobago, en östat i Karibien. Valutakoden för Dollar är TTD. Landets ekonomi är starkt beroende av olje- och gasindustrin, vilket gör att valutans värde ofta påverkas av globala energipriser. Trinidad och Tobago har en diversifierad ekonomi med betydande bidrag från tillverkningsindustrin och tjänstesektorn.

Konvertera Mellan GMD och TTD

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Gambisk Dalasi och Trinidad och Tobagos Dollar samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (GMD eller TTD).
  3. Välj målvaluta (TTD eller GMD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

Förutom att konvertera valutor, erbjuder vi även ett diagram som visar historiska växelkurser för valutaparet GMD/TTD. Detta kan vara till stor hjälp för att analysera trender och fatta informerade beslut.

Slutsats

Oavsett om du är en investerare, företagare eller turist, kan vår valutakonverterare hjälpa dig att snabbt och enkelt växla mellan olika valutor. Utforska de historiska växelkurserna och gör välgrundade beslut med hjälp av våra verktyg.

10.68 SEK +0.02 SEK
1.56 SEK +0.00 SEK
11.62 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0005 SEK
13.79 SEK +0.02 SEK
12.03 SEK +0.04 SEK