Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - GIPILS
2023-07-23 - 2024-07-23 0.00-4.55%

Utforska Valutaparet GIP/ILS

Valutaparet GIP/ILS representerar växelkursen mellan Gibraltar-pund (GIP) och Israelisk shekel (ILS). Dessa två valutor används i Gibraltar och Israel respektive, och att förstå deras växelkurs är viktigt för både resenärer och investerare.

Gibraltar-pund (GIP)

Gibraltar-pundet (GIP) är den officiella valutan i Gibraltar, ett brittiskt utomeuropeiskt territorium beläget vid södra spetsen av den iberiska halvön. GIP är knutet till det brittiska pundet (GBP) med en kurs av 1:1, vilket innebär att dess värde är direkt kopplat till värdet av GBP. Gibraltar-pundet finns i både mynt och sedlar och används inom Gibraltar för alla typer av transaktioner.

Israelisk shekel (ILS)

Den israeliska shekeln (ILS), även känd som ny shekel eller NIS, är den officiella valutan i Israel och de palestinska territorierna. Shekeln infördes 1985 och ersatte den gamla shekeln. ILS är en flytande valuta, vilket innebär att dess värde bestäms av marknadsdynamik och kan fluktuera mot andra valutor. Shekeln används i Israel för alla typer av ekonomiska aktiviteter, från dagliga inköp till internationella affärer.

Konvertera Mellan GIP och ILS

För att konvertera mellan Gibraltar-pund och israelisk shekel, kan du använda vår valutaväxlare på denna sida. Här är de enkla stegen:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj Gibraltar-pund (GIP) som ursprungsvaluta.
  3. Välj Israelisk shekel (ILS) som målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och du ser det aktuella växlingsvärdet.

Förutom att konvertera mellan GIP och ILS, kan du även använda vår valutaväxlare för att konvertera mellan en mängd olika valutor. Detta gör det enkelt att få den senaste växelkursinformationen och fatta välgrundade ekonomiska beslut.

Historiska Växelkurser

Tillsammans med konverteringen erbjuder vi även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet GIP/ILS. Detta hjälper dig att analysera tidigare trender och göra prognoser för framtida rörelser.

Oavsett om du planerar en resa, gör affärer internationellt eller bara är nyfiken på valutamarknaden, är vår valutaväxlare ett ovärderligt verktyg för att hålla dig uppdaterad med de senaste växelkurserna.

10.77 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0003 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK