Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - CADSEK
2023-07-24 - 2024-07-24 -0.08-1.02%

Valutaparet CAD/SEK: Kanadensisk Dollar och Svensk Krona

Valutaparet CAD/SEK representerar växelkursen mellan Kanadensisk Dollar (CAD) och Svensk Krona (SEK). Detta valutapar är intressant för både investerare och resenärer som vill förstå hur dessa två valutor förhåller sig till varandra. På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan CAD och SEK samt andra valutor genom att använda vår valutakonverterare.

Kanadensisk Dollar (CAD)

Den Kanadensiska Dollarn, ofta förkortad som CAD och även känd som "Loonie", är den officiella valutan i Kanada. Den är en av de mest handlade valutorna i världen och är starkt kopplad till landets naturresurser, särskilt olja. Kanada är en av världens största oljeproducenter, vilket gör CAD känslig för förändringar i oljepriser.

Svensk Krona (SEK)

Svensk Krona, förkortad SEK, är den officiella valutan i Sverige. Valutan är känd för sin stabilitet och används flitigt i internationella affärer. Sveriges ekonomi är diversifierad och stark, med betydande export inom teknik, fordon och läkemedel. Den svenska kronan påverkas av både inhemska ekonomiska faktorer och internationella marknadstrender.

Konvertera Mellan CAD och SEK

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan CAD och SEK. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (CAD eller SEK).
  3. Välj målvaluta (SEK eller CAD).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom CAD och SEK kan du även konvertera mellan andra valutor. Vår valutakonverterare är enkel att använda och ger dig snabbt de aktuella växelkurserna.

Historiska Växelkurser

För att hjälpa dig att fatta informerade beslut erbjuder vi även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet CAD/SEK. Detta kan vara särskilt användbart för investerare som vill analysera trender över tid.

10.76 SEK -0.0063 SEK
1.57 SEK 0.0000 SEK
11.68 SEK -0.0024 SEK
0.97 SEK -0.0051 SEK
13.89 SEK -0.0041 SEK
12.08 SEK -0.0041 SEK