Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - BSDKES
2023-07-15 - 2024-07-15 0.00-1.51%

Valutaparet BSD/KES: En Översikt

Valutaparet BSD/KES representerar växelkursen mellan Bahamansk dollar (BSD) och Kenyansk shilling (KES). Detta valutapar är av intresse för företag, investerare och resenärer som har ekonomiska intressen i Bahamas eller Kenya. På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan dessa och andra valutor med vår smidiga valutakonverterare.

Bahamansk Dollar (BSD)

Bahamansk dollar (BSD) är den officiella valutan i Bahamas. Den infördes 1966 och är knuten till den amerikanska dollarn (USD) med en kurs på 1 BSD = 1 USD. BSD används i hela Bahamas och är en viktig valuta för landets turistindustri, som är en av de största ekonomiska sektorerna.

Funktioner och Användning

Bahamansk dollar används för alla typer av transaktioner inom Bahamas, från vardagliga inköp till större affärstransaktioner. Valutan är känd för sin stabilitet, vilket gör den attraktiv för både lokala och internationella investerare.

Kenyansk Shilling (KES)

Kenyansk shilling (KES) är den officiella valutan i Kenya. Den infördes 1966 och har sedan dess varit den huvudsakliga valutan i landet. KES används överallt i Kenya och är en viktig faktor i landets ekonomi, som är en av de mest diversifierade i Östafrika.

Funktioner och Användning

Kenyansk shilling används för alla typer av transaktioner inom Kenya, från lokala marknader till internationell handel. Valutan spelar en central roll i Kenyas ekonomi och är ett viktigt verktyg för både inhemska och internationella affärer.

Konvertera Mellan BSD och KES

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Bahamansk dollar (BSD) och Kenyansk shilling (KES) samt många andra valutor. Vår valutakonverterare är enkel att använda och ger dig aktuella växelkurser i realtid. Följ bara stegen nedan:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet BSD/KES presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en översikt över hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet BSD/KES är viktigt för alla som har ekonomiska intressen i Bahamas och Kenya. Genom att använda vår valutakonverterare kan du snabbt och enkelt få aktuella växelkurser och konvertera mellan olika valutor. Detta verktyg är oumbärligt för företag, investerare och resenärer som behöver hålla sig uppdaterade om valutakurser.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK