Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - BNDNAD
2023-07-16 - 2024-07-16 0.00-1.18%

Valutaparet NAD/BND: En Översikt

Valutaparet NAD/BND representerar växelkursen mellan den namibiska dollarn (NAD) och den bruneiska dollarn (BND). Att förstå dynamiken mellan dessa två valutor är viktigt för investerare, resenärer och företag som handlar internationellt. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan NAD och BND samt andra valutor med hjälp av vår smidiga valutakonverterare.

Namibisk Dollar (NAD)

Den namibiska dollarn (NAD) är den officiella valutan i Namibia. Den infördes 1993 och ersatte den sydafrikanska rand (ZAR) som fortfarande accepteras som lagligt betalningsmedel i landet. NAD är uppdelad i 100 cent och utges av Bank of Namibia. Valutan är starkt knuten till den sydafrikanska randen, vilket innebär att den ofta påverkas av ekonomiska förhållanden i Sydafrika.

Bruneisk Dollar (BND)

Den bruneiska dollarn (BND) är den officiella valutan i Brunei. Introducerad 1967, är BND uppdelad i 100 sen (cent). Valutan är knuten till Singaporiansk dollar (SGD) genom ett valutapolitikavtal, vilket innebär att BND och SGD är utbytbara till samma värde. Brunei är känt för sin starka ekonomi, driven av olje- och gasexport.

Konvertera mellan NAD och BND

För att konvertera mellan NAD och BND, använd vår praktiska valutakonverterare på denna sida. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (NAD eller BND).
  3. Välj målvaluta (BND eller NAD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet omedelbart.

Utöver NAD och BND kan du även konvertera mellan andra valutor. Verktyget är utformat för att vara användarvänligt och exakt, vilket gör det till ett oumbärligt hjälpmedel för alla dina valutaväxlingsbehov.

Historiska Växelkurser

Tillsammans med konverteringen presenterar vi även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet NAD/BND. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid och kan hjälpa dig att fatta mer informerade beslut.

På vår sida kan du enkelt hålla dig uppdaterad om aktuella växelkurser och få tillgång till de verktyg du behöver för att hantera dina internationella transaktioner effektivt.

10.61 SEK +0.01 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.56 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0008 SEK
13.76 SEK +0.00 SEK
11.85 SEK +0.01 SEK