Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - BNDAMD
2023-07-25 - 2024-07-25 0.00-3.08%

Valutaparet BND/AMD: En Översikt

Valutaparet BND/AMD består av Bruneiska Dollar (BND) och Armeniska Dram (AMD). BND är den officiella valutan i Brunei, en suverän stat belägen på ön Borneo i Sydostasien. Armeniska Dram är den officiella valutan i Armenien, en landlocked nation belägen i Kaukasusregionen mellan Europa och Asien.

Bruneiska Dollar (BND)

Bruneiska Dollar (BND) infördes 1967 och är uppdelad i 100 cent. Valutan regleras av Brunei Monetary Authority. BND är kopplad till Singapore Dollar (SGD) i ett förhållande 1:1, vilket innebär att de två valutorna är utbytbara till samma värde. Brunei har en stark ekonomi, främst tack vare sina omfattande olje- och gasreserver.

Armeniska Dram (AMD)

Armeniska Dram (AMD) infördes 1993 efter att Armenien blev självständigt från Sovjetunionen. Valutan regleras av Centralbanken i Armenien. AMD är uppdelad i 100 luma. Armenien har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom jordbruk, gruvdrift och industri.

Konvertera BND till AMD

För att konvertera Bruneiska Dollar (BND) till Armeniska Dram (AMD) eller vice versa, kan du använda vår praktiska valutakonverterare. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (BND eller AMD).
  3. Välj målvaluta (AMD eller BND).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet BND/AMD presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en visuell översikt över valutornas utveckling över tid.

Fördelen med vår Valutakonverterare

Vår valutakonverterare gör det enkelt att snabbt och noggrant konvertera mellan olika valutor. Oavsett om du behöver konvertera BND till AMD eller någon annan valutakombination, kan du lita på att vår tjänst ger dig uppdaterade och exakta växelkurser.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet BND/AMD och deras respektive ekonomiska bakgrunder kan vara avgörande för investerare och resenärer. Använd vår valutakonverterare för att få de senaste växelkurserna och historiska data, och gör välgrundade beslut baserat på pålitlig information.

10.81 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.71 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.08 SEK