Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - BGNMZN
2023-06-23 - 2024-06-23 0.000.00%

Valutaparet BGN/MZN: En Översikt

Valutaparet BGN/MZN representerar förhållandet mellan den bulgariska levan (BGN) och den moçambikiska meticalen (MZN). Detta valutapar är intressant för både investerare och resenärer som vill förstå dynamiken mellan dessa två valutor. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan BGN och MZN samt andra valutor med hjälp av vår valutaväxlare.

Bulgariska Levan (BGN)

Bulgariska levan (BGN) är den officiella valutan i Bulgarien. En lev är uppdelad i 100 stotinki. Valutan är stabil och stöds av den bulgariska centralbanken. Den bulgariska ekonomin är diversifierad och har starka sektorer inom industri, jordbruk och tjänster.

Fakta om Bulgariska Levan

  • ISO-kod: BGN
  • Symbol: лв
  • Centralbank: Bulgarian National Bank

Moçambikiska Meticalen (MZN)

Moçambikiska meticalen (MZN) är den officiella valutan i Moçambique. En metical är uppdelad i 100 centavos. Valutan har genomgått flera förändringar och revalueringar genom åren. Moçambiques ekonomi är till stor del beroende av jordbruk, men har även betydande naturresurser.

Fakta om Moçambikiska Meticalen

  • ISO-kod: MZN
  • Symbol: MT
  • Centralbank: Banco de Moçambique

Konvertera Mellan BGN och MZN

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan BGN och MZN, samt andra valutor. Följ dessa enkla steg för att använda vår valutaväxlare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (BGN eller MZN).
  3. Välj målvaluta (BGN eller MZN).
  4. Konverteringen sker automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet BGN/MZN presenteras tillsammans med konverteringen för att ge dig en överblick över valutans utveckling över tid.

Historiska Valutakurser

För att förstå valutaparets dynamik bättre kan du även ta del av ett diagram som visar historiska valutakurser för BGN/MZN. Detta kan vara särskilt användbart för investerare och analytiker som vill följa trender och göra informerade beslut.

Utforska vår valutaväxlare och få den senaste informationen om BGN, MZN och andra valutor på ett och samma ställe.

10.53 SEK +0.02 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.27 SEK +0.03 SEK
1.00 SEK +0.00 SEK
13.31 SEK +0.01 SEK
11.77 SEK +0.01 SEK