Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - AZNTTD
2023-07-17 - 2024-07-17 0.00-0.79%

Utforska Valutaparet TTDAZN

Valutaparet TTDAZN består av två olika valutor: Trinidad och Tobagos dollar (TTD) och Azerbajdzjans manat (AZN). För att bättre förstå detta valutapar är det viktigt att känna till bakgrunden och egenskaperna hos båda dessa valutor.

Trinidad och Tobagos Dollar (TTD)

Trinidad och Tobagos dollar, förkortat TTD, är den officiella valutan i Trinidad och Tobago. Landet är en östat i Karibien och har en ekonomi som till stor del är beroende av olje- och gasindustrin. TTD är känd för sin stabilitet i regionen och används flitigt i både inhemska och internationella transaktioner.

Azerbajdzjans Manat (AZN)

Azerbajdzjans manat, förkortat AZN, är den officiella valutan i Azerbajdzjan. Azerbajdzjan är en nation belägen vid Kaspiska havet och har en ekonomi som är starkt beroende av olje- och gasresurser. AZN har genomgått flera reformer för att stabilisera valutan och är nu en viktig aktör i regionens ekonomiska landskap.

Konvertera Mellan TTD och AZN

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan Trinidad och Tobagos dollar (TTD) och Azerbajdzjans manat (AZN). Följ dessa enkla steg för att genomföra en valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (TTD eller AZN).
  3. Välj målvaluta (AZN eller TTD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Historiska Valutakurser

Tillsammans med din konvertering får du även tillgång till ett diagram som visar de historiska valutakurserna för TTD och AZN. Detta ger dig en bättre förståelse för hur valutaparet har presterat över tid och kan hjälpa dig att fatta mer informerade beslut.

Oavsett om du behöver konvertera mellan TTD och AZN eller andra valutor, erbjuder vår valutakonverterare en enkel och effektiv lösning. Prova den idag för att få exakta och uppdaterade valutakurser på ett ögonblick.

10.54 SEK -0.0519 SEK
1.55 SEK -0.0022 SEK
11.53 SEK -0.0159 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.73 SEK -0.0084 SEK
11.90 SEK +0.05 SEK