Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - AWGZAR
2023-07-13 - 2024-07-13 0.00-2.07%

Utforska Valutaparet AWG/ZAR: Arubansk Florin och Sydafrikansk Rand

Valutaparet AWG/ZAR representerar växelkursen mellan Arubansk Florin (AWG) och Sydafrikansk Rand (ZAR). För att förstå detta valutapar bättre, låt oss titta närmare på de två valutor som ingår.

Arubansk Florin (AWG)

Arubansk Florin är den officiella valutan i Aruba, en ö i Karibien som är en del av Kungariket Nederländerna. Valutan infördes 1986, samma år som Aruba separerade från Nederländska Antillerna. Florinen är uppdelad i 100 cent och dess symbol är "ƒ" eller "Afl". Den är knuten till den amerikanska dollarn (USD) med en fast växelkurs på 1 USD = 1.79 AWG, vilket ger stabilitet och förutsägbarhet i internationella transaktioner.

Sydafrikansk Rand (ZAR)

Sydafrikansk Rand är den officiella valutan i Sydafrika och används även i flera andra afrikanska länder som Lesotho, Namibia och Swaziland. Valutan infördes 1961 när Sydafrika blev en republik. Rand är uppdelad i 100 cent och dess symbol är "R". Växelkursen för ZAR påverkas av olika faktorer som råvarupriser, politisk stabilitet och ekonomiska indikatorer i regionen.

Konvertera Mellan Arubansk Florin och Sydafrikansk Rand

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan Arubansk Florin (AWG) och Sydafrikansk Rand (ZAR) samt andra valutor. Följ dessa enkla steg för att använda vår valutakonverterare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom den aktuella växelkursen, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet AWG/ZAR. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid.

Fördelar med Vår Valutakonverterare

Vår valutakonverterare är inte bara enkel att använda, utan också mycket pålitlig. Oavsett om du är en turist som planerar en resa, en affärsman som gör internationella transaktioner, eller bara någon som är nyfiken på valutakurser, kan vår tjänst hjälpa dig att få den information du behöver snabbt och enkelt.

Besök vår sida för att konvertera mellan olika valutor och få den senaste informationen om växelkurser. Vi strävar efter att göra valutakonvertering så smidig som möjligt för dig.

10.66 SEK +0.13 SEK
1.56 SEK +0.02 SEK
11.64 SEK +0.16 SEK
0.99 SEK +0.01 SEK
13.84 SEK +0.17 SEK
11.91 SEK +0.13 SEK