Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - AWGUSD
2023-07-23 - 2024-07-23 -0.01-3.06%

Valutakurser och Valutaparet USD/AWG

Valutakurser spelar en avgörande roll i den globala ekonomin, och de påverkar allt från internationell handel till turism. Ett av de många valutapar som handlas på marknaden är USD/AWG, där USD står för den amerikanska dollarn och AWG representerar Aruban florin. Här ger vi en kort översikt över dessa två valutor och hur du enkelt kan konvertera mellan dem och andra valutor på vår sida.

Den Amerikanska Dollarn (USD)

Den amerikanska dollarn, ofta förkortad som USD, är den officiella valutan i USA. Den är en av världens mest använda och handlade valutor och fungerar som en global reservvaluta. USD är känd för sin stabilitet och används ofta i internationella transaktioner och som en säker investering under ekonomisk osäkerhet.

Aruban Florin (AWG)

Aruban florin, förkortad som AWG, är den officiella valutan på Aruba, en ö i Karibien. Florinen infördes 1986 och har sedan dess varit knuten till den amerikanska dollarn till en fast växelkurs. Denna stabilitet gör det enkelt för både lokalbefolkningen och turister att handla och göra affärer.

Konvertera Valutor Enkelt

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan USD och AWG samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

För att underlätta dina beslut presenterar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet USD/AWG. Detta ger dig en bättre förståelse för valutornas utveckling över tid.

Sammanfattning

Oavsett om du planerar en resa till Aruba eller behöver göra internationella affärer, är det viktigt att förstå valutaparet USD/AWG. Vår valutaväxlare gör det enkelt att konvertera mellan dessa och andra valutor. Prova den idag för att få de senaste växelkurserna och historiska data.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.89 SEK +0.02 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK