Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - AOAGMD
2023-06-25 - 2024-06-25 +1.822.29%

Valutaparet AOAGMD: En Översikt

Valutaparet AOAGMD består av två unika valutor: Angolanska Kwanza (AOA) och Gambiska Dalasi (GMD). I denna artikel kommer vi att ge en kortfattad beskrivning av båda valutor och deras respektive ekonomiska bakgrunder. Dessutom kommer vi att visa hur du enkelt kan konvertera mellan dessa och andra valutor med hjälp av vår valutakonverterare.

Angolanska Kwanza (AOA)

Angolanska Kwanza (AOA) är den officiella valutan i Angola, en nation belägen på Afrikas västkust. Kwanza infördes 1977 och har sedan dess genomgått flera reformer för att stabilisera ekonomin. Landets ekonomi är starkt beroende av oljeexport, vilket gör valutan känslig för fluktuationer i oljepriserna.

Gambiska Dalasi (GMD)

Gambiska Dalasi (GMD) är den officiella valutan i Gambia, ett litet land beläget i Västafrika. Dalasi infördes 1971 och har sedan dess varit en stabil valuta trots landets begränsade ekonomiska resurser. Gambia är främst beroende av jordbruk och turism, vilket påverkar valutans stabilitet och värde.

Konvertera Mellan AOA och GMD

För att konvertera mellan Angolanska Kwanza (AOA) och Gambiska Dalasi (GMD) kan du använda vår smidiga valutakonverterare. Följ stegen nedan för att utföra din konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (AOA eller GMD).
  3. Välj målvaluta (GMD eller AOA).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet presenteras omedelbart.

Förutom att konvertera mellan AOA och GMD kan du även använda vår valutakonverterare för att växla mellan andra valutor. Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutornas historiska prestationer.

Besök vår hemsida för att använda valutakonverteraren och få de senaste uppdateringarna om valutakurser.

10.51 SEK +0.03 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.26 SEK +0.02 SEK
0.99 SEK -0.0037 SEK
13.33 SEK +0.05 SEK
11.75 SEK +0.02 SEK