Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ANGHTG
2023-07-13 - 2024-07-13 0.00-2.15%

Valutakurser och Valutaparet HTG/ANG

Valutamarknaden är en dynamisk och ständigt föränderlig miljö där växelkurser mellan olika valutor spelar en avgörande roll. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet HTG/ANG, vilket representerar den haitiska gourden (HTG) och den nederländska antilleanska gulden (ANG).

Haitisk Gourde (HTG)

Den haitiska gourden (HTG) är den officiella valutan i Haiti. Den introducerades 1813 och är uppkallad efter det franska ordet "gourde," vilket betyder "tjock." Gourden delas upp i 100 centimes. Haiti är en av de fattigaste länderna i västra halvklotet, och dess ekonomi är starkt beroende av jordbruk, remitteringar och utländskt bistånd. Växelkursen för HTG kan vara ganska volatil på grund av landets politiska och ekonomiska instabilitet.

Nederländska Antillianska Gulden (ANG)

Den nederländska antilleanska gulden (ANG) är den officiella valutan i Curaçao och Sint Maarten, två autonoma länder inom Konungariket Nederländerna. Gulden har varit i bruk sedan 1828 och delas upp i 100 cent. Ekonomin i dessa territorier är starkt beroende av turism, finansiella tjänster och handel. Växelkursen för ANG är relativt stabil och är kopplad till den amerikanska dollarn (USD) med en fast kurs.

Konvertera Mellan HTG och ANG

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive HTG och ANG. Så här fungerar vår valutakonverterare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att utföra omedelbara konverteringar, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet HTG/ANG. Detta ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats över tid, vilket kan vara till stor hjälp vid ekonomiska beslut.

Sammanfattning

Att förstå valutakurser och hur de påverkar ekonomin är avgörande för både individer och företag. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt hålla dig uppdaterad om de senaste växelkurserna för HTG och ANG, samt många andra valutor. Besök vår hemsida för att utforska fler valutapar och få den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

10.66 SEK +0.13 SEK
1.56 SEK +0.02 SEK
11.64 SEK +0.16 SEK
0.99 SEK +0.01 SEK
13.84 SEK +0.17 SEK
11.91 SEK +0.13 SEK