Köksmästare till Melanders Östermalmshallen och Tysta Mari

Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB

Stockholms län, Stockholm

Tidigare erfarenhet är önskad

29 dagar kvar
att ansöka till jobbet

Kort info om oss:

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa.

Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om.

Vår långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt – genomsyrar förstås även våra restaurangkoncept. Våra olika restauranger skiljer sig åt sinsemellan, men grundprincipen är alltid densamma: bra kockar och bra råvaror. Svårare än så är det inte.

Det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatess imperium med restauranger och butiker över hela Stockholm.

Som köksmästare på Melanders Östermalmshallen och Tysta Mari arbetar du delvis i ett öppet kök med direkt gästkontakt. Du är delaktig i att utveckla matkonceptet och skriva menyer för både Bakfickan för Melanders samt Tysta Mari.

I din roll är du ansvarig för den dagliga driften i köket, planerar och organiserar arbetsflödet genom effektiv schemaläggning och har resultatansvaret för avdelningen genom kalkylering och kontroll på råvarukostnad för att leverera enligt uppsatta mål.

I rollen som Köksmästare ingår även:

  • Inköp och fakturahantering
  • Kontakt med leverantörer
  • Gästnöjdhet och uppföljning
  • Utveckla och skapa menyer
  • Hygienrutiner och livsmedelshantering
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete

Vi söker dig som:

  • Är en passionerad inspiratör kring mat och matkvalitet.
  • Du förstår vikten av gästfeedback och vill hela tiden utveckla köket med dina medarbetare för att hålla hög gästnöjdhet.
  • Är en fantastisk ledare och god lagspelare.
  • Goda kunskaper i köksekonomi.
  • Goda kunskaper inom effektiv schemaläggning.
  • Du är prestigelös och visar stor förståelse för att vi hjälps åt över alla restaurangens avdelningar.
  • Är kvalitetsmedveten och innovativ.

Minst 2 års yrkeserfarenhet av en liknande roll

Vi erbjuder dig:

  • ett stimulerande och utvecklande jobb
  • varierade arbetstider
  • en anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
  • utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
  • friskvårdsbidrag
  • internutbildningar
  • arbetar enligt kollektivavtal
🖐 Passar detta jobb någon du känner?
Dela

Andra jobb inom samma område

Kanske kan det vara dags att bredda sökningen med dessa lediga jobb

Sökord / Yrke
Senaste artiklarna
  • Inflationen - Inflationen i Sverige sjunker till 1,5% i december
    Ons, 8 jan 2025 - 18:05
  • Elpriset - Dagens och morgondagens elpriser i Sverige
    Ons, 8 jan 2025 - 13:01
  • Rabattkod - Exklusivt Träningserbjudande: Träna 2025 för Halva Priset med myMOWO!
    Fre, 3 jan 2025 - 09:01
  • Allmänt - Statsskuld.se: Nya Skatteberäkningar & Jobbsök
    Tors, 2 jan 2025 - 19:54
  • Opinionen - Novus December 2024: Socialdemokraterna i topp
    Tis, 31 dec 2024 - 14:35
  • Lån - Bolåneräntor i Sverige 2024-2026: Prognos och Råd
    Lör, 28 dec 2024 - 11:48
  • Styrräntan - Riksbanken sänker styrräntan: Hur påverkas din ekonomi?
    Fre, 20 dec 2024 - 11:48
  • Information om Statsskuld.se - Förbättringar på Statsskuld.se: Nyheter & Uppdateringar
    Tis, 17 dec 2024 - 08:56