Lediga jobb på Max - Bli en del av vårt team!

Max Burgers AB

Okänd ort

Tidigare erfarenhet är önskad

21 dagar kvar
att ansöka till jobbet

Jobba på Max - Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja!

Max är Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja! Vi startade redan 1968 i Gällivare, Sverige. Det gör vår familjeägda verksamhet till en av de hamburgerkedjor som har funnits längst i hela Europa. Den 12 maj 2011 öppnade Max sin första restaurang i Oslo, Norge. Ambitionen är densamma som för 50 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de bästa hamburgarna.

Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmat eller ett extrajobb vid sidan av studierna? Vill du snabbt tjäna tillräckligt med pengar för att resa i höst, lära känna människor i staden du precis flyttat till, eller behöver du bara en plats att landa medan du funderar på vad du egentligen vill göra?

Vi letar efter dig som är en bra lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar högt tempo. Du är noggrann men effektiv och kompromissar aldrig med kvaliteten. Du kan bidra med mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor.

En dag på Max

Som restaurangmedarbetare är dina arbetsuppgifter varierade. Du serverar våra gäster och ser till att det är rent och snyggt i restaurangen. Du arbetar i köket, där du bland annat tillagar hamburgare, smoothies och lyxshakes. Du ansvarar för kassan, tar emot beställningar och ser till att gästerna får rätt varor. Allt detta gör du i samarbete med dina kollegor.

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under ledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg vid de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i denna roll!

Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med mycket goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett antal interna utbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss.

Hur går processen till?

Vi har valt att ta bort CV och personligt brev för våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev besvarar du ett antal urvalfrågor och genomför en Servicetest. Vi ber dig därför att svara noggrant på urvalfrågorna. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test via e-post. Detta är en Servicetest som går ut på att besvara hur du skulle hantera en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på Max. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har genomfört testet går vi igenom din ansökan och kontaktar dig så snart vi kan. Observera att Servicetesten är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, så vi kommer inte gå vidare med kandidater som inte genomför testet!

Om du går vidare i processen kommer du att bli inbjuden till en intervju. Om du inte går vidare kommer vi att kontakta dig via e-post. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

🖐 Passar detta jobb någon du känner?
Dela

Andra jobb inom samma område

Kanske kan det vara dags att bredda sökningen med dessa lediga jobb

Sökord / Yrke
Liknande jobb
Senaste artiklarna
  • Inflationen - Inflationen i Sverige sjunker till 1,5% i december
    Ons, 8 jan 2025 - 18:05
  • Elpriset - Dagens och morgondagens elpriser i Sverige
    Ons, 8 jan 2025 - 13:01
  • Rabattkod - Exklusivt Träningserbjudande: Träna 2025 för Halva Priset med myMOWO!
    Fre, 3 jan 2025 - 09:01
  • Allmänt - Statsskuld.se: Nya Skatteberäkningar & Jobbsök
    Tors, 2 jan 2025 - 19:54
  • Opinionen - Novus December 2024: Socialdemokraterna i topp
    Tis, 31 dec 2024 - 14:35
  • Lån - Bolåneräntor i Sverige 2024-2026: Prognos och Råd
    Lör, 28 dec 2024 - 11:48
  • Styrräntan - Riksbanken sänker styrräntan: Hur påverkas din ekonomi?
    Fre, 20 dec 2024 - 11:48
  • Information om Statsskuld.se - Förbättringar på Statsskuld.se: Nyheter & Uppdateringar
    Tis, 17 dec 2024 - 08:56