Ledigt jobb: Hovmästare
- Jobb
- Ledig tjänst som hovmästare på hållbar restaurang på Djurgården
Ledig tjänst som hovmästare på hållbar restaurang på Djurgården
Stiftelsen Tekniska MuseetStockholms län, Stockholm
Tidigare erfarenhet är önskad
10 dagar kvar
att ansöka till jobbet
Vår ambition är att bli en av de mest hållbara restaurangerna på Djurgården. På ett pedagogiskt och lekfullt sätt jobbar vi med miljöfrågor både i köket och i matsalen. Vi levererar allt från små konferenser till stora event, daglig lunchservering och toppar det hela med fullt hus under skolloven. Med öppettider både dag och kväll riktar sig restaurangen till barnfamiljer, skolor, studenter, allmänheten, kvällsbesökare och företag.
Om jobbet
Naturligtvis bygger även vår restaurang på innovation och hållbarhet.
Grundtanken är att använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. För att lyckas med detta krävs kunnig och dedikerad personal med starkt engagemang för uppgiften och fokus på att arbeta med innovativa leverantörer.
Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team under vår restaurangchef som har det övergripande ansvaret för matsalen.
Du kommer att vara vår arbetsledare på golvet för restaurangbiträdena och bland annat organisera deras arbete, schemaläggning och se till att tillräckligt med personal finns vid varje arbetspass. Du kommer även hjälpa till att utveckla nyanställd personal och se till att våra regler och rutiner är kända och följs. Som hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid stora och små event i samband med vår eventavdelning.
Om dig
Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig med en utpräglad servicekänsla. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är bra på att hitta lösningar. Du sätter alltid våra gäster främst, men det är din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi.
Vi vill att du som söker har:
- Flerårig erfarenhet av liknande roller, gärna från likvärdiga restauranger.
- Vana av att jobba självständigt och i grupp samt trivas med att leda och fördela arbete.
- Erfarenhet av att leda en stor och ung arbetsgrupp samt att introducera och lära upp nya medarbetare.
- Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad.
- Intresse av ekonomi.
Du behöver tala flytande svenska och restaurangengelska för att kunna möta våra besökare och medarbetare. Andra språk ses som meriterande.
Anställningens omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på sex månader. Tjänstgöring sker enligt schema som innebär arbete dagtid/kvällstid och helger.
Tillträde efter överenskommelse.
Löneform: Månadslön.
Ansökan och frågor
Ansökan och frågor skickas till [email protected]
Granskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män samt ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
Så behandlar vi personuppgifter
För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.
🖐 Passar detta jobb någon du känner?
Andra jobb inom samma område
Kanske kan det vara dags att bredda sökningen med dessa lediga jobb
-
Ugglan Boule & Bar AB
-
Grinda Wärdshus
-
Brother Tuck
-
Bemannia
-
Clarion Collection Hotel Tapetfabriken
-
Förbättringar på Statsskuld.se: Nyheter & Uppdateringar
Tis, 17 dec 2024 - 08:56