Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ZMWHRK
2023-06-23 - 2024-06-23 -0.15-5.77%

Valutaparet ZMW/HRK: En Introduktion

Valutaparet ZMW/HRK representerar växelkursen mellan Zambias kwacha (ZMW) och Kroatiens kuna (HRK). Växelkursen mellan dessa två valutor kan påverkas av en rad olika faktorer, inklusive ekonomiska indikatorer, politiska händelser och globala marknadstrender.

Zambias Kwacha (ZMW)

Zambias kwacha är den officiella valutan i Zambia och har valutakoden ZMW. Kwachan introducerades 1968 och ersatte den tidigare valutan, Zambiska pundet. Ekonomin i Zambia är starkt beroende av kopparproduktion, och valutans värde kan påverkas av förändringar i kopparpriserna på den globala marknaden.

Kroatiens Kuna (HRK)

Kroatiens kuna är den officiella valutan i Kroatien och har valutakoden HRK. Valutan infördes 1994 efter att ha ersatt den tidigare kroatiska dinaren. Kroatiens ekonomi är diversifierad med starka sektorer inom turism, industri och jordbruk, vilket kan påverka värdet på HRK.

Konvertera Mellan ZMW och HRK

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Zambias kwacha och Kroatiens kuna samt flera andra valutor. Så här gör du:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (ZMW eller HRK).
  3. Välj målvaluta (HRK eller ZMW).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

För att underlätta dina beslut visar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet ZMW/HRK. Detta kan hjälpa dig att förstå trender och göra mer informerade beslut.

Utforska Fler Valutapar

Förutom ZMW/HRK kan du även konvertera mellan andra valutor på samma sida. Vår valutaväxlare är designad för att vara användarvänlig och effektiv, vilket gör det enkelt för dig att hantera dina valutatransaktioner.

10.51 SEK 0 SEK
1.51 SEK 0 SEK
11.25 SEK 0 SEK
0.99 SEK 0 SEK
13.30 SEK +0.00 SEK
11.76 SEK +0.00 SEK