Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESUSD
2023-07-16 - 2024-07-16 -3.50-22.35%

Valutakurser: En djupdykning i USD/KES

Valutamarknaden är en dynamisk och ständigt föränderlig miljö där valutakurser spelar en avgörande roll för internationell handel och ekonomi. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet USD/KES och dess betydelse i den globala ekonomin. Dessutom kan du enkelt konvertera mellan olika valutor på samma sida som denna artikel med hjälp av vår valutakonverterare.

Vad är USD?

USD står för United States Dollar, vilket är den officiella valutan i USA. Dollarn är en av de mest använda och handlade valutorna i världen, och den fungerar som en global reservvaluta. Den används inte bara i USA utan också i många internationella transaktioner och av centralbanker över hela världen.

USD: En global reservvaluta

Den amerikanska dollarn har en stark ställning i den globala ekonomin och används ofta som en standardvaluta i internationell handel och finans. Dess stabilitet och pålitlighet gör den till en föredragen valuta för många investerare och företag.

Vad är KES?

KES står för Kenyan Shilling, vilket är den officiella valutan i Kenya. Kenyanska shillingen används i alla typer av ekonomiska transaktioner inom landet och är en viktig valuta i Östafrika.

KES: En viktig valuta i Östafrika

Kenyanska shillingen spelar en central roll i Kenyas ekonomi och påverkar handeln med grannländerna i regionen. Valutans värde kan påverkas av olika faktorer, inklusive politiska händelser, ekonomisk tillväxt och internationella råvarupriser.

Konvertera mellan USD och KES

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan USD och KES, samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg för att utföra en valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutakursens utveckling över tid.

Sammanfattning

Valutaparet USD/KES är ett viktigt verktyg för att förstå den ekonomiska dynamiken mellan USA och Kenya. Med vår valutakonverterare kan du enkelt växla mellan dessa och andra valutor, vilket gör det enklare att planera och genomföra internationella transaktioner.

10.62 SEK +0.02 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0014 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK