Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - BGNCDF
2023-06-14 - 2024-06-14 0.000.00%

Valutaparet BGN/CDF: En Översikt

Valutaparet BGN/CDF representerar växelkursen mellan den bulgariska lev (BGN) och den kongolesiska franc (CDF). Att förstå hur dessa valutor förhåller sig till varandra kan vara avgörande för både investerare och resenärer.

Bulgariska Lev (BGN)

Den bulgariska lev är den officiella valutan i Bulgarien och är indelad i 100 stotinki. Lev har en lång historia och har genomgått flera förändringar sedan den först introducerades. Sedan 1999 har den bulgariska lev varit knuten till euron, vilket ger en viss stabilitet och förutsägbarhet i dess värde.

Fakta om Bulgariska Lev

 • ISO-kod: BGN
 • Symbol: лв
 • Indelning: 1 lev = 100 stotinki
 • Centralbank: Bulgariens nationalbank

Kongolesiska Franc (CDF)

Den kongolesiska franc är den officiella valutan i Demokratiska republiken Kongo. Franc har en mer volatil historia och är ofta föremål för inflation och ekonomisk osäkerhet. Trots detta spelar den en viktig roll i landets ekonomi.

Fakta om Kongolesiska Franc

 • ISO-kod: CDF
 • Symbol: FC
 • Indelning: 1 franc = 100 centimes
 • Centralbank: Banque Centrale du Congo

Konvertera Mellan BGN och CDF

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive BGN och CDF. Följ dessa steg för att göra en konvertering:

 1. Ange det belopp du vill konvertera.
 2. Välj ursprungsvaluta (BGN eller CDF).
 3. Välj målvaluta (BGN eller CDF).
 4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet direkt.

För att hjälpa dig att fatta informerade beslut visar vi även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet BGN/CDF. Detta ger dig en översikt över hur växelkursen har utvecklats över tid.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet BGN/CDF kan vara avgörande för att göra informerade ekonomiska beslut. Oavsett om du är investerare eller resenär, ger vår valutakonverterare dig möjlighet att enkelt och snabbt konvertera mellan dessa och andra valutor.

10.53 SEK +0.06 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.27 SEK +0.02 SEK
0.99 SEK +0.00 SEK
13.36 SEK -0.0039 SEK
11.83 SEK +0.11 SEK