Royal Viking Hotel AB - Logo

Frukostköksteamledare till Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Royal Viking Hotel AB

Stockholms län, Stockholm

Tidigare erfarenhet är önskad

112 dagar kvar
att ansöka till jobbet

Radisson Hotel Group är en av världens största hotellgrupper med tio distinkta hotellvarumärken och mer än 1 460 hotell i drift och under utveckling i över 95 länder. Gruppens övergripande varumärkeslöfte är "Every Moment Matters" med en signatur "Yes I Can!" servicefilosofi. Människor är kärnan i vår affärsframgång och framtid. Våra medarbetare är sanna Moment Makers och tillsammans skapar vi kulturen, andan, miljön och möjligheterna som gör att du kan vara ditt bästa, varje dag, överallt, varje gång. Tillsammans gör vi varje ögonblick betydelsefullt.

Är du sugen på framgång? Kan du hantera värmen i köket och samtidigt hålla ditt team lugnt? Då är du välkommen att ansluta dig till oss på Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm för att göra varje ögonblick betydelsefullt! Här kan våra gäster koppla av och njuta av upplevelsen!

Vårt frukostköksteam strävar efter att leverera en frukostupplevelse som överträffar förväntningarna - och skapar minnesvärda stunder för våra gäster. Som frukostköksteamledare kommer du att gå med i ett team som brinner för att leverera exceptionell service där vi tror att allt är möjligt, samtidigt som vi har roligt i allt vi gör! Intresserad? Då säger du "Yes I Can!" eftersom vi söker passionerade personer som du!

Nyckelansvarsområden för frukostköksteamledaren:

  • Stötta den smidiga driften av frukostköket, där alla aspekter av gästupplevelsen genom hela hotellet levereras på högsta nivå.
  • Överse frukostskiftet i köket, inklusive en fullständig bufféfrukost.
  • Beställa, förbereda och presentera mat enligt varumärkesstandarder.
  • Övervaka och schemalägga frukostköksteamet och främja en kultur av tillväxt, utveckling och prestation inom avdelningen.
  • Ansvara för att kostnader och lager kontrolleras, att produktivitet och prestationsnivåer uppnås.
  • Upprätthålla höga standarder för matberedning, presentation och matlagningstekniker.
  • Säkerställa strikt lagerrotation och sikta på minimal svinn.
  • Upprätthålla renlighet och hygien i alla köksområden i enlighet med hälsa och säkerhet samt HACCP-standarder.
  • Tjänsten är 20% administration och 80% operationell.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av köksarbete.
  • Starka ledarskapsförmågor med en praktisk inställning och en led-by-example arbetsstil.
  • Erfarenhet av personalplanering.
  • Engagemang för att leverera exceptionell gästservice med en passion för hotellbranschen.
  • Förmåga att hitta kreativa lösningar med bevisad problemlösningsförmåga och erbjuda stöd där det behövs.
  • Engagemang för hygien, säkerhetsstandarder och livsmedelshanteringsregler.
  • Personlig integritet, med förmåga att arbeta i en miljö som kräver excellens, tid och energi.
  • Erfarenhet av att arbeta med IT-system på olika plattformar.
  • Starka kommunikationsförmågor på engelska.
🖐 Passar detta jobb någon du känner?
Dela

Andra jobb inom samma område

Kanske kan det vara dags att bredda sökningen med dessa lediga jobb

Sökord / Yrke
Liknande jobb
Senaste artiklarna
  • Opinionen - Opinionsläge Novus: Oförändrat stöd – Socialdemokraterna störst
    Ons, 19 nov 2025 - 08:35
  • Statsskulden - Statsskulden – nivå, utveckling och betydelse för Sverige
    Ons, 8 okt 2025 - 08:00