Ledigt jobb: Kock, fartyg
- Jobb
- Chef de Partie till Radisson Hotel Group
Chef de Partie till Radisson Hotel Group
Radisson Arlandia Hotel ABStockholms län, Sigtuna
120 dagar kvar
att ansöka till jobbet
Radisson Hotel Group är en av världens största hotellgrupper med tio distinkta hotellvarumärken och mer än 1 460 hotell i drift och under utveckling i över 95 länder. Gruppens övergripande varumärkeslöfte är "Varje ögonblick räknas" med en signatur av "Ja, jag kan!" serviceetik.
Människor är kärnan i vår affärsframgång och framtid. Våra medarbetare är sanna ögonblicksskapare och tillsammans skapar vi kulturen, andan, miljön och möjligheterna som gör att du kan vara ditt bästa, varje dag, överallt, varje gång. Tillsammans får vi varje ögonblick att räknas.
Vi söker för närvarande en Chef de Partie för att gå med i vårt livfulla team. På Radisson Hotel Group letar vi efter individer som går bortom CV:t – de med karaktär, färdigheter, talanger och en passion för att skapa minnesvärda upplevelser. Som Chef de Partie tillför du vårt kulinariska team en ny våg av kreativitet, en omättlig aptit på lärande och en brinnande passion för gastronomins konst.
- Stödjer den smidiga driften av köksavdelningen, där alla aspekter av gästernas matupplevelse genom hela hotellet levereras på högsta nivå.
- Arbetar som en del av ett team som maximerar gästnöjdhet och komfort, och levererar ett positivt och snabbt svar på förfrågningar och problemlösning.
- Tar ansvar för de uppgifter och arbetsuppgifter som tilldelas rollen, och säkerställer att allt arbete utförs på ett tidsenligt och professionellt sätt.
- Levererar på avdelningens planer och mål, där hotellinitiativ och mål uppnås.
- Samarbetar med sin närmaste överordnade, säkerställer att kostnader och lager kontrolleras, och att produktivitet och prestationsnivåer uppnås.
- Bygger och upprätthåller effektiva arbetsrelationer samtidigt som företagskulturen och värderingarna främjas.
- Säkerställer efterlevnad och överensstämmelse med all lagstiftning där krav på due diligence och bästa praxis planeras, levereras och dokumenteras för intern och extern revision, och utför uppföljning vid behov.
- Bevisad erfarenhet i en relevant roll i ett hektiskt kök
- Starka kulinariska färdigheter och kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienregler
- Praktisk inställning med en "kan-göra" arbetsstil.
- Engagemang för att leverera exceptionell gästservice med en passion för hotellbranschen.
- Förmåga att hitta kreativa lösningar och ta ansvar för tilldelade uppgifter.
- Personlig integritet, med förmågan att arbeta i en miljö som kräver excellens.
🖐 Passar detta jobb någon du känner?
Andra jobb inom samma område
Kanske kan det vara dags att bredda sökningen med dessa lediga jobb